Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження HENDI 203156 (комбінована) з розміром поверхні 518x328 мм, має настільний тип розміщення і за принципом роботи повністю замінює сковороду. Апарат використовується для приготування риби, стейків, а також для інших страв з безпосереднім контактом з гарячою поверхнею на кухні кафе, організованих точках продажів, ресторанах, а також на фестивалях "вуличної їжі". Поверхня HENDI (Голандія) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі поверхні знаходиться терморегулятор (1 шт.), який дозволяє задавати температуру +50…+300°С приготування продуктів, а термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус апарату виготовлений нержавіючої сталі, міцний і термостійкий;
• Світло оповіщення оптимізують контроль над процесом приготування, сигналізуючи введення апарату в роботу і нагрів до певної температури;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Устаткування універсальне, тому допоможе заощадити місце, замінивши відразу кілька сковорідок;
• Поверхня для смаження доступна в експлуатації, добре проводить тепло, процес приготування проходить швидко і якісно;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Лоток для збору жиру - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.