Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження HENDI 203149 (гладка) з розміром поверхні 518x328 мм, має настільний спосіб розміщення і по робочому принципу практично повністю замінює сковороду. Поверхня використовується для приготування риби, стейків, а також для інших страв з безпосереднім контактом з гарячою поверхнею на професійних кухнях кафе і ресторанів, точках фаст-фуд. Поверхня HENDI (Голандія) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі обладнання знаходиться терморегулятор (1 шт.), який дозволяє задавати температуру +50…+300°С обсмажування, а вбудований термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і обладнана бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Апарат для смаження виконаний з нержавіючої сталі, матеріалу стійкого до окислення і деформації;
• Світло оповіщення оптимізують контроль над процесом приготування, сигналізуючи введення апарату в роботу і нагрів до певної температури;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Устаткування універсальне, тому допоможе заощадити місце, замінивши відразу кілька сковорідок;
• Обслуговування і догляд за апаратом не приносять ніяких складнощів;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Жиросбірник - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.