Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ванна мийна зварна без полиці 1-но секційна - найважливіший тип нейтрального обладнання, що часто використовується будь-якою професійною кухнею в закладах громадського харчування (ресторани, кафе, столові, бари і так далі) для миття кухонного інвентарю та посуду, а також продуктів харчування . Усі мийки категорії «Мийки виробничі» виготовляються з найкращої нержавіючої сталі будь-якої марки (на вибір), яка відповідає всім сучасним стандартам України та СЕС.
Пропоновані нами мийки виробничі виготовлені у двох варіантах конструкції мийної ванни: мийка виготовлене зі шліфованої нержавіючої сталі, так і мийка виготовлене штампованим способом. Перевага звичайно ж за цільною мийкою, оскільки вона не має зварних швів, а значить довговічніша.
Розміри всіх мийних ванн відповідають стандартам, що забезпечує зручність роботи персоналу, дотримання гігієнічних норм, що пред'являються до підприємств ресторанного господарства, тривалий термін експлуатації. Матеріал з якого виготовляються наші мийки (нержавіюча сталь будь-якої марки) має антикорозійні властивості, не схильний до впливу високих і низьких температур, а так само стійкий до агресивних миючих засобів. Оскільки дане обладнання піддається жорстким експлуатаційним умовам, основними характеристиками будь-якої виробничої мийки є: підвищена міцність та стійкість до деформації (під будь-яким навантаженням) та подряпин, переносимість взаємодії з хімікатами та деякими кислотами, можливість використання у приміщеннях з більшим відсотком вологості.
Раковина мийної звареної ванни має два отвори стандартних розмірів. Перший для встановлення змішувача та другий - зливний, для встановлення сифону.
Всі кромки ванни та елементів каркасу мають підгин (фальцювання), що повністю виключає отримання травми персоналом при складанні, експлуатації та санітарній обробці ванни. Кути ванн заварені та зашліфовані, що забезпечує гігієнічну безпеку та полегшує санітарну обробку ванн.
Пристінний борт висотою 50 мм захищає від забруднення стіну, а також від того,щоб дрібні предмети зі столу не падали на підлогу за ванну, звідки їх важко дістати. Наявність цього елемента зробить процес миття вихідних продуктів практично стерильним, що додатково залучить відвідувачів до закладу.
Висота готового виробу складає 850 мм. За допомогою регулюючих ніжок (гвинти-опори) з міцного пластику, її можна змінювати з кроком до +25 мм. Також стіл можна встановлювати на нерівній поверхні.
Особливості:
• Розміри каркасної труби мийки – 30*30 мм;
• Стандартна товщина металу каркасу – 1 мм;
• Стандартна висота – 850 мм;
• Можлива додаткова комплектація: борт пристінний, полиця, стіл, полиця надбудова, відповідь для сміття, зашивка, двері, висувна скринька та інше;
• Виробничі мийні ванни з нержавіючої сталі виготовляються індивідуально на замовлення, будь-яких розмірів і конфігурацій;
• Надаємо (за запитом) БЕЗКОШТОВНУ візуалізацію Вашого замовлення;
• Ванна мийна зварна без полиці 1-а секційна буде виготовлена через 10 - 12 робочих днів після оплати замовлення.
Для більшої гнучкості в ціновій політиці, компанія leometal.pro в своєму виробництві використовує різні варіанти конструювання.
Стіл виробничий з полицею пристінний можна купити в таких варіантах виконання:
СТАНДАРТ - вся конструкція крім стільниці виконана з металу покритого полімером (порошковою фарбою), стільниця - нержавіюча сталь;
МАЙСТЕР - стільниця і полки виконані з нержавіючої сталі, каркас і бічні панелі - виконані з металу з полімерним покриттям (покриття порошковою фарбою сірого кольору);
ЕТАЛОН - всі деталі столу виконані з нержавіючої сталі.
У виробництві ми використовуємо нержавіючу сталь таких видів сплаву:
AISI 201 - харчова нержавіюча сталь оптимальний варіант сплавів в співвідношенні з ціною вона ніяк не взаємодіє з продуктами при їх обробці легко миється і досить довговічною при нормальних умовах експлуатації.
AISI 304 - харчова нержавіюча сталь яка вважається елітним видом сплаву. Відрізняється підвищеною стійкістю до агресивного середовища експлуатації. Дана сталь використовується у всіх видах професійного обладнання для переробки продуктів харчування.
AISI 430 - сталь, яка не є харчовою нержавійкою, використовується в основному для виготовлення каркасів, ніжок і зашивок. Основною перевагою даного виду стали є найбільша стійкість до агресивних умов експлуатації порівняно з усіма видами сплавів нержавіючої сталі.