Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тісторозділювач APACH SE M19 основне електромеханічне обладнання, що часто використовується для хлібопекарських підприємств та закладів громадського харчування, у пекарнях, в їдальнях, кафе, ресторанах, піцеріях. Тісторозділювач використовують для поділу на однакові частки пористої структури тіста. Серед величезного асортименту тісторозділювачів, які представлені на ринку професійного кухонного обладнання, апарати APACH (Італія) користуються великим попитом у рестораторів та кондитерів. Тісторозділювач APACH – це якість, надійність, простота в управлінні, та сучасний дизайн, які є незаперечними факторами для зупинки свого вибору на даному обладнанні.
Тісторозділювач APACH SE M19 укомплектований ємністю для завантаження 6 кг тіста. Вихід заготовок приблизно в діапазоні 90-300 грам. За разове завантаження виходить 19 порцій тіста, а продуктивність заготовок даного апарату на годину, становить 1200 штук. Технічне виконання тісторозділювача – без округлювача. Пристрій працює від мережі 380 В з потужністю - 0.75 кВт. Легке ручне управління забезпечує якісний порційний поділ тіста, підготовленого на основі безопарного та опарного способу. Корпус тістоділителя - фарбована сталь харчового типу, стійка до сколів, подряпин і впливів вологи, всі інші робочі елементи механізму, що торкаються тіста - нержавіюча сталь.
Особливості:
• Розділювачі тіста обладнані такими важливими функціями:
пресування тіста;
пресування та поділ;
чищення ножів;
• Тісторозділювач APACH SE M19 просто миється вологою ганчіркою з мильним розчином і обполіскується теплою водою. Якщо не вдалося відмити тісто, то потрібно скористатися пластиковою лопаткою для остаточного очищення.
У комплекті Тісторозділювач APACH SE M19:
• Тісторозділювач без округлювача 380 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.