Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника Wachtel (Німеччина) розрахована на рівнів місткістю до - 4 візки 60х80 см. Шафа розстійна WACHTEL Aeromat 2.16 (без пола) має підключення до мережі на 380В, при цьому потужність печі - 12 кВт. Данна шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна WACHTEL Aeromat 2.16 (без пола) має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері з термостійкого скла дозволяють контролювати процес вистоювання;
• Ергономічний дизайн і особлива надійність конструкції;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.