Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника UNOX (Італія) розрахована на 4 рівнів місткістю - 600х400. Шафа розстійна UNOX XEBPC08EUB підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 2.3 кВт. Данна шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна UNOX XEBPC08EUB має дуже простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Найвища якість, надійність і довгий термін служби;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 4 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.