Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника RAUDER (Китай) розрахована на 13 рівнів розміром - 600х400. Шафа розстійна RAUDER CR-13A підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 2.6 кВт. Шафа відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна RAUDER CR-13A має простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері з термостійкого скла дозволяють контролювати процес вистоювання;
• Простота і надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 13 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.