Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника OREST (Україна) розрахована на 4/8 рівнів місткістю - 400х600/600х800. Шафа розстійна OREST PT-HOB-4 підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Данна шафа відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна OREST PT-HOB-4 має простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 4/8 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.