Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника OREST (Україна) розрахована на 20 рівнів місткістю - 400х600/GN1/1. Шафа розстійна OREST PT-20 стаціонарний підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Данна шафа відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна OREST PT-20 стаціонарний має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа 20 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.