Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S100E - обладнання з розділу «Теплове» основне призначення якого попередня розстійка або розморожування виробів з тіста для подальшої випічки для пекарень, кондитерських цехів, ресторанів та їдалень.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника MORETTI FORNI (Італія) розрахована на 6 рівнів місткістю до - . Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S100E має підключення до мережі на 220В, при цьому потужність печі - 0.16 кВт. Шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна MORETTI FORNI L60/S100E має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа 6 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.