Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна MEC L 864.1B - один з найбільш популярних апаратів основне призначення якого розстійка швидкозаморожених напівфабрикатів з дріжджового тіста для ресторанів і кафе, які займаються випічкою хлібобулочних виробів.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника MEC (Італія) розрахована на 8 рівнів місткістю до - 600х400. Шафа розстійна MEC L 864.1B має підключення до мережі на 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Шафа відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна MEC L 864.1B має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Прозорі двері забезпечують візуальний контроль процесу вистоювання;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа 8 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.