Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна MEC L 1264.1B - обладнання з розділу «Теплове» основне призначення якого процес вистоювання заготовок виробів з тіста для пекарень, ресторанів, кондитерських та інших підприємств.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника MEC (Італія) розрахована на 12 рівнів розміром - 600х400. Шафа розстійна MEC L 1264.1B підключається до мережі змінного струму 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Дана модель відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна MEC L 1264.1B має дуже простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері, через які видно всы дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Зручне управління температурним режимом;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 12 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.