Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника Italbakery (Італія) розрахована на рівнів місткістю - 2 візки 40х60 см. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR2P 2C 6080 (с полом) підключається до мережі змінного струму 380В, при цьому потужність печі - 5.5 кВт. Ця розстыйка відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR2P 2C 6080 (с полом) має досить простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Устаткування відповідає всім вимогам і нормам безпеки;
• Зручне управління температурним режимом;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.