Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника Italbakery (Італія) розрахована на рівнів місткістю - 4 візки 60х80 см. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR1+1T4C 6080 підключається до мережі змінного струму 380В, при цьому потужність печі - 4.5 кВт. Ця розстыйка відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна ITALBAKERY CLACR1+1T4C 6080 має простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері, через які видно всы дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Ергономічний дизайн і особлива надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.