Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна INOXTECH ELC-12 - один з найбільш популярних апаратів основне призначення якого підготовка дріжджового і листкового тіста, як свіжосформованого так і замороженого, перед випічкою хлібобулочних і кондитерських виробів для кондитерських, міні-пекарень, спеціалізованих відділів супермаркетів та ін.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника INOXTECH (Китай) розрахована на 12 рівнів розміром - 600х400. Шафа розстійна INOXTECH ELC-12 підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 2.6 кВт. Ця розстыйка відрізняється якісною збіркою і простим, зрозумілим управлінням. Шафа розстійна INOXTECH ELC-12 має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Можливість візуального контролю процесу, за допомогою скляних дверей;
• Гранично проста і міцна конструкція, що в сукупності з якістю гарантує довгу і безперебійну роботу виробу;
• Низьке енергоспоживання;
• Конструкція обладнання забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 12 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.