Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафа розстійна ENTECO Р-94 - обладнання з розділу «Теплове» основне призначення якого підготовка дріжджового і листкового тіста, як свіжосформованого так і замороженого, перед випічкою хлібобулочних і кондитерських виробів для кондитерських, міні-пекарень, спеціалізованих відділів супермаркетів та ін.
Розстійка - це процес контрольованого бродіння заготовки з тіста перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника ENTECO () розрахована на 9 рівнів місткістю - 600х400. Шафа розстійна ENTECO Р-94 підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1.5 кВт. Ця розстыйка відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна ENTECO Р-94 має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері для контролю процесу вистоювання;
• Гранично проста і міцна конструкція, що в сукупності з якістю гарантує довгу і безперебійну роботу виробу;
• Низьке енергоспоживання;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Легкість очищення завдяки заокругленим кутам внутрішньої камери.
У комплекті:
• Розстійна шафа 9 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.