Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед приготуванням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі в 2-2,5 рази. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах +33...+40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника ЭФЕС (Україна) розрахована на 10 рівнів місткістю - 660х450. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-10-П ЭТАЛОН підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Ця розстыйка відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна ЕФЕС ШР-10-П ЭТАЛОН має простий принцип роботи - обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Скляні двері, через які видно всы дека, дозволять пекареві простежте за ходом процесу;
• Простота і надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Задана температура процесу вистоювання підтримується автоматично;
• Камера шафи виконана з закругленними краями для зручності чищення.
У комплекті:
• Розстійна шафа 10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.