Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випічкою. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33-40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника APACH (Італія) розрахована на 12 рівнів розміром - 600х400. Шафа розстійна APACH APE12AB підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 2 кВт. Шафа відрізняється особливою надійністю конструкції і простотою використання. Шафа розстійна APACH APE12AB має простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Можливість візуального контролю процесу, за допомогою скляних дверей;
• Надійність і безпека в експлуатації;
• Зручне управління температурним режимом;
• Конструкція обладнання забезпечує рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Простота і легкість гігієнічної обробки шафи завдяки заокругленим кутам.
У комплекті:
• Розстійна шафа 12 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.