Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (C) - теплове обладнання, яке використовується для виробництва хлібобулочних, кондитерських виробів і піци на кухні закладів будь-якого формату, де де в меню є класичні вироби з тіста. Піч подова виробника MORETTI FORNI це простий та інтуїтивний дизайн апарату, надійна конструкція апарату і нескладне технічне обслуговування і звичайно ж надійні матеріали збірки.
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (C) з кількістю камер - 1 працює від мережі 380 вольт з потужністю 9.6 кВт. Максимальна місткість - 3 рівень (і), і розміром дек 600х400 мм, дозволить повністю впоратися з приготуванням кондитерських виробів і випічки.
Особливості:
• Рівномірний розподіл температури по камері;
• Функція генератора пару - немає необхідна при випічці виробів із дріжджового тіста забезпечує рівномірне пропікання продукту;
• Кухар може контролювати і відслідковувати всі етапи процесу випічки виробів, завдяки прозорому жаростійкому склу на дверцятах печі;
• Ізольовані секції випікання дозволяють регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію;
• Перемикачі забезпечують роздільне регулювання верхнього і нижнього блоків з необхідною температурою в діапазоні +50…+450 °С;
• Внутрішній розмір теплової камери 950х1030х180 мм;
• Матеріал виготовлення поду - вогнетривкий камінь.
В комплекті Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (C):
Піч подова 380 вольт;
Інструкція;
Упаковка;
Гарантія 12 місяців.