Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (B) - відноситься до теплового обладнання, яке призначене для випічки хліба, хлібобулочних виробів, піци і пирогів на кухні закладів будь-якого формату, де де в меню є класичні вироби з тіста. Піч подова виробника MORETTI FORNI це максимальна простота і зручність в роботі, легке техобслуговування за рахунок простих конструктивних рішень апарату і звичайно ж надійні матеріали збірки.
Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (B) з кількістю камер - 1 працює від мережі 380 вольт з потужністю 7.1 кВт. Максимальна місткість - 2 рівень (і), і розміром дек 600х400 мм, дозволить повністю задовольнити потребу закладу для якого вона купувалася.
Особливості:
• Рівномірний розподіл температури по камері;
• Функція парозволоження - немає необхідна при випічці виробів із дріжджового тіста забезпечує рівномірне пропікання продукту;
• Кухар може контролювати і відслідковувати всі етапи процесу випічки виробів, завдяки прозорому жаростійкому склу на дверцятах печі;
• Ізольовані камери випікання дозволяють регулювати температуру випічки в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію;
• Температурні регулятори забезпечують роздільне регулювання верхнього і нижнього блоків з необхідною температурою в діапазоні +50…+450 °С;
• Внутрішній розмір камери 950х730х180 мм;
• Матеріал поду печі - вогнетривкий камінь.
В комплекті Піч подова MORETTI FORNI Amalfi C/18 (B):
Піч подова 380 вольт;
Інструкція;
Упаковка;
Гарантія 12 місяців.