Кількість
|
Вартість
|
||
|
МясорубкаТМ-12 призначена для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування. P>
З метою отримання фаршу різного ступеня подрібнення, машини забезпечені набором ножових решіток з діаметром отворів в них & nbsp; 5 мм, 9 мм. strong> p> На завантажувальної чаші розташований & nbsp; запобіжник, strong> & nbsp; виключає можливість доступу рук обслуговуючого персоналу до шнека працюючої машини . p> Мясорубка зручна і проста в експлуатації. p> Вона оснащена, крім функцій & nbsp; "Стоп" strong> & nbsp; і & nbsp; "Старт" strong>, функцією & nbsp; "Реверс" strong>& Nbsp; - ця функція дозволяє уникнути проблему намотування жили на шнек. P>