Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер YAZICILAR L9DES типу - кутер - спеціальне обладнання яке використовується в ресторанах, супермаркетах, їдальнях, ковбасних, кондитерських цехах для швидкого і якісного подрібнення продукту, приготування різних форм майонезів та ін. З ним можна рубати м'ясо (крупно рубаний, дрібно рубаний), подрібнювати будь-які продукти (курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця та ін.). Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттері легко отримати крупно-, середньо- і дрібнорублені продукти до тонкого подрібнення (п’юре, суфле, паштети). Промисловий кутер складається з чаші, що кріпиться на корпусі і ножів які розташовуються в нижній частині чаші і при обертанні подрібнюють продукт поміщений в чашу кутера.
Особливості:
• Одним з найважливіших плюсів цього апарату - швидкість здійснених операцій;
• Ножі в чаші кутера розміщені низько, щоб можна було готувати і невеликі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Високоефективний мотор дозволяє збільшити тривалість роботи;
• Інтуїтивна і зручна панель управління;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Обсяг чаші 9 літри;
• Робота ножів на швидкості до 1500 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 9 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для швидкого дріблення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується великими ножами з зубчиками, здатними рубати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - високі обороти і сталеві ножі з зубчиками, форма яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на 60%, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - обладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.