Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кутер YAZICILAR L100IV типу - кутер - професійне обладнання яке використовується в ресторанах, супермаркетах, їдальнях, ковбасних, кондитерських цехах для виконання подрібнення продуктів різного ступеня жорсткості, перемішування тіста, подрібнення зелені, товчення твердих продуктів. За допомогою кутера можна швидко роздрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-які розміри шматків. Ступінь подрібнення залежить від часу роботи, чим довше, тим дрібніше, тому в куттері легко отримати крупно-, середньо- і дрібнорублені продукти до тонкого подрібнення (п’юре, суфле, паштети). Професійний кутер складається з чаші і власне ріжучої частини. У чаші є декілька різних за формою ножів, які по черзі опускаються в ємність, таким чином в куттері поєднується процес нарізки і перемішування.
Особливості:
• Вагомою перевагою є час, витрачений на процеси - він не перевищує 4 хвилини;
• Ножі в чаші встановлені досить низько, щоб можна було готувати і невеликі порції;
• Корпус - нержавійка;
• Потужний двигун для постійного використання;
• Пульт з натискними кнопками;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Ємність діжі 100 літри;
• Робота на швидкості 500-2500 об/хв;
В комплекті:
• Куттер 100 л;
• Доп. комплектація ;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
► Куттер - продуктивний кухонний інструмент, призначений для ефективного роздрібнення продуктів, переважно, твердої консистенції. Оснащується великими ножами з зубчиками, здатними перемелювати м'ясо, рибу, птицю на дрібний фарш, але погано справляється з в'язкою емульсією;
► Бліксери - поєднання блендера і міксера - потужний двигун і сталеві ножі з зубчиками, розташування яких дозволяє спеціально затягувати емульсію під себе, тобто ще більш ефективно подрібнювати дрібні частинки. Працює при заповненні чаші на 60%, ідеальний для виробництва майонезу, пюре, мусів і джемів;
► Кухонний процесор (комбайн) - обладнання що поєднує в собі: блендер, овочерізку, м'ясорубку, а в деяких випадках, і соковижималку. У процесі готування дозволяє змінювати диски і ножі, перемикаючись з шинкування овочів, наприклад, на рубання м'яса.