Кількість
|
Вартість
|
||
|
Холодильні шафи CARBOMA PRO з високим рівнем контролю вологості ідеальні для процесів визрівання м'яса, визрівання сиру і приготування шинки, бекону, салямі. Примусове зволоження дозволяє з високою точністю підтримувати в холодильних шафах вологість до 99%. Шафи оснащені програмованими контролерами, що дозволяють програмувати, запам'ятовувати рецептури і оптимізувати температурний діапазон в фазі дозрівання для прошутто, кулателло, бекону, капоколло і салямі різних сортів.
ХОЛОДИЛЬНИЙ ШАФА ДЛЯ ДОЗРІВАННЯ М'ЯСА ПОЛЮС M700GN-1-G-HHC 0430
Робочі температури: +2 ... + 18 C
2 контролера
Тип двері: скляна
Розташування агрегату: верхнє
Кількість полиць: 4 шт.
Розмір полиці: 710х560 мм. <