Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виконаний з цінного матеріалу з основою з нікелю-хрому, вкрай компактний, Pacojet & ndash; завдяки новітній технології єдиною в своєму роді виконує фундаментальну задачу на кухнях високого рівня: & ldquo; пакоссіровать & rdquo; продукти харчування.
Це означає: подрібнити, робити пюре, мус і паштети з різного виду продуктів, змішувати і емульсіровать сорбетто і морозиво замороженої основи. І все це робиться в одній і єдиною операції!
І справді, з Pacojet Ви гарантовано будете мати можливість в мінімальний час отримати завершений продукт, готовий до вживання, перейшовши майже відразу від місця для зберігання до тарілки для подачі. Весь секрет полягає у виключенні часу для розморожування, підтримуючи незмінним режим заморозки для необробленого продукту. Таким чином надається можливість заздалегідь приготувати різні інгредієнти для використання в разі потреби і в потрібній кількості. Крім того, дана швидка обробка порції в надлишку можуть бути знову запущені в холодну ланцюг перш ніж дію розморожування може завдати шкоди продукту. P>
- Підключення до електросеті220В li>
- Потужність електрична, кВт 0.95 li>
- Довжина (нетто), мм 200 li>
- Ширина (нетто), мм 360 li>
- Висота (нетто), мм 500 li> ul>
& nbsp; p>