Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки TECNODOM ATT03 - холодильне обладнання яке призначається для швидкої заморозки сирих продуктів або тих, що пройшли попередню теплову обробку, з максимальним збереженням його корисних властивостей і смакових якостей. Варто відзначити, що використовуючи шафу шокової заморозки практично повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і поява бактерій. Дане обладнання використовується практично на всіх підприємствах громадського харчування.
Шокова заморозка TECNODOM (Італія) на 3 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 14 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 70 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Висока якість готового продукту і гігієнічність його приготування;
• Істотна економія часу на приготування продуктів;
• Зменшення втрат ваги продуктів;
• Максмальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 14 кг;
• Шар поліуретану товщиною 60 мм гарантує високий рівень термоізоляції;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки TECNODOM ATT03 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!