Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки SAGI TC101L - особливий вид холодильного обладнання яке активно використовується для шокового охолодження або заморожування харчових продуктів, при цьому максимально зберігаються всі харчові і смакові властивості. Варто відзначити, що використовуючи шокер практично повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і поява бактерій. Дане обладнання використовується на сучасних підприємствах громадського харчування і торгівлі, кафе, барах, ресторанах і тд..
Шокова заморозка SAGI (Італія) на 10 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 36 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 71 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Гігієнічність і бездоганна якість;
• Істотна економія часу на приготування продуктів;
• Зменшення втрат ваги продуктів;
• Максимальне завантаження апарату - 36 кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптмальної температури всередині шафи;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки SAGI TC101L 380 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!