Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC311 - вид особливого холодильного обладнання яке активно використовується для швидкої заморозки сирих продуктів або тих, що пройшли попередню теплову обробку, зі збереженням страви або продукту свіжим без втрати його смакових якостей. Варто відзначити, що використовуючи шафу шокової заморозки практично повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і розвиток бактерій. Дане обладнання використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
Шокова заморозка RESTO LINE (Італія) на 3 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 9 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Висока якість готового продукту і гігієнічність його приготування;
• Економія часу приготування;
• Завдяки високій швидкості охолодження втрати ваги продуктів зводяться до мінімуму;
• Максмальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 9 кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптмальної температури всередині шафи;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки RESTO LINE BC311 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!