Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки GEMM BCB10 NC - холодильне обладнання яке активно використовується для швидкої заморозки сирих продуктів або тих, що пройшли попередню теплову обробку, зі збереженням страви або продукту свіжим без втрати його смакових якостей. Так само використовуючи шокову заморозку виключається втрата ваги, висихання, окислення і розвиток бактерій. Дане обладнання широко використовуються в кейтерінгу, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Шокова заморозка GEMM (Італія) на рівнів GN 1/1 або 600х400. Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Бездоганна якість готового продукту і гігієнічність;
• Значна економія часу на приготування продуктів;
• Зменшення втрат ваги продуктів;
• Максимальне завантаження апарату - кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптимальної температури всередині шафи;
• Більш тривале зберігання (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки GEMM BCB10 NC 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!