Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки FAGOR ATM-101 ECO *СП - обладнання яке служить для шокового охолодження або заморожування харчових продуктів, зі збереженням їх первинних корисних властивостей. Варто відзначити, що використовуючи шокову заморозку практично повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і поява бактерій. Дане обладнання використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
Шокова заморозка FAGOR (Іспанія) на 10 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 50 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить 30 кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Бездоганна якість готового продукту і гігієнічність;
• Істотна економія часу на приготування продуктів;
• Значне зменшення втрат ваги продуктів;
• Максимальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 50 кг;
• Шар теплоізоляційного матеріалу - 60 мм - для підтримки оптимальної температури всередині шафи;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки FAGOR ATM-101 ECO *СП 220 вольт;
• Дод. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!