Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки FAGOR ATM-051 ECO*СП - вид особливого холодильного обладнання яке служить для шокового охолодження або заморожування харчових продуктів, зі збереженням їх первинних корисних властивостей. Так само використовуючи шокову заморозку практично повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і розмноження бактерій. Дане обладнання широко використовуються в кейтерінгу, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Шокова заморозка FAGOR (Іспанія) на 5 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 18 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить 10 кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Гігієнічність і бездоганна якість;
• Економія часу приготування;
• Значне зменшення втрат ваги продуктів;
• Максимальна кількість завантажуваного продукту за один цикл - 18 кг;
• Шар поліуретану товщиною 60 мм гарантує високий рівень термоізоляції;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки FAGOR ATM-051 ECO*СП 220 вольт;
• Дод. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!