Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки FAGOR ATA-101 - особливий вид холодильного обладнання яке використовується для швидкого охолодження і заморожування різних харчових продуктів, зі збереженням страви або продукту свіжим без втрати його смакових якостей. Варто відзначити, що використовуючи шокову заморозку практично повністю виключається втрата ваги, висихання, окислення і поява бактерій. Дане обладнання використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі.
Шокова заморозка FAGOR (Іспанія) на 10 рівнів 600х400 (GN 1/1). Температура охолодження до +3 із вхідною температурою продукту +70 за цикл може охолодити 30 кг. Температура заморозки до -18 з вхідною температурою +70 за цикл заморозить 20 кг. Температура навколишнього середовища, не повинна перевищувати + 35°С з відносною вологістю 65%. Відстань між направляючими 65 мм.
Переваги використання шокової заморозки:
• Бездоганна якість готового продукту і гігієнічність;
• Значна економія часу на приготування продуктів;
• Завдяки високій швидкості охолодження втрати ваги продуктів зводяться до мінімуму;
• Максимальне завантаження апарату - 30 кг;
• Шар поліуретану товщиною 60 мм гарантує високий рівень термоізоляції;
• Можливість більш тривалого зберігання продукту (зберігаються від 3 до 12 місяців);
В комплекті:
• Апарат шокової заморозки FAGOR ATA-101 220 вольт;
• Доп. комплектація - щуп для визначення внутрішньої температури продукту;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
• + БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!