Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат для солодкої вати КИЙ-В УСВ-4 виходить в робочий режим всього за 30-40 сек. Конструкція головки апарату для приготування цукрової вати виключає перевитрата цукру. Плаваючий привід забезпечує безшумну роботу і виключає передачу вібрації на корпус. Лопаті головки підіймають вату вгору, що полегшує формування порції вати. Нагрівання здійснюється Теном, а не спіраллю, що підвищує надійність апарату. Апарат для цукрової вати не вимагає мастила.
Зверніть увагу: При покупці цукру, на маркування цифрою 1 позначається буряковий цукор, цифрою 2 тростинний. Для роботи підходить тільки буряковий. У тростинного температура плавлення вище, як наслідок він крісталізіруется і забиває головку.