Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження OZTIRYAKILER OGE6060 (арт. 7864.N1.60603.17) (гладка) з розміром поверхні 600х500 мм, має настільний спосіб розміщення і по головному принципу роботи в замінює сковороду. Поверхня використовується для смаження м'ясних, рибних і овочевих страв на кухні кафе, організованих точках продажів, ресторанах, а також на фестивалях "вуличної їжі". Поверхня OZTIRYAKILER (Туреччина) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі поверхні знаходиться терморегулятор (2 шт.), який дозволяє задавати температуру +50…+300°С обсмажування, а термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і обладнана бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус виготовлений з високоякісної харчової нержавіючої сталі;
• Під час включення агрегату в мережу спрацьовує сигнальний індикатор, що позначає його готовність до роботи;
• Гумові ніжки перешкоджають ковзанню і міцно утримують апарат на поверхні;
• Швидке нагрівання, підтримування постійної температури для максимальної ефективності в роботі, легко замінює прості сковороди;
• Поверхня не складна у використанні, зручна і практична;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Лоток для збору жиру - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.