Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження KOGAST EZT47PL (гладка) з розміром поверхні для смаження 390x520 мм, має підлоговий тип розміщення і по головному принципу роботи в замінює сковороду. Дане обладнання як правило використовується для смаження м'яса, риби, овочів та ін. виробів на кухні кафе, організованих точках продажів, ресторанах, а також на фестивалях "вуличної їжі". Поверхня KOGAST (Словаччина) може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі апарату знаходиться регулятор потужності (2 шт.), який дозволяє задавати температуру +100…+300°С приготування продуктів, а термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус апарату виготовлений нержавіючої сталі, міцний і термостійкий;
• Вмикач жарочной поверхні обладнаний світловим індикатором;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Швидке нагрівання поверхні відбувається завдяки роботі потужних ТЕНів;
• Поверхня для смаження доступна в експлуатації, добре проводить тепло, процес приготування проходить швидко і якісно;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Лоток для збору жиру - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.