Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поверхня для смаження EM IO.30E (30 см) з розміром жарочної поверхні 580х300 мм, має настільна спосіб розміщення і по робочому принципу практично повністю замінює сковороду. Апарат як правило використовується для приготування будь-якого виду м'яса, риби, овочів і практично будь-яких продуктів, які можна приготувати на плиті; ідеальні для тостів з начинкою, гарячих бутербродів різної товщини і розмірів на кухні кафе, організованих точках продажів, ресторанах, а також на фестивалях "вуличної їжі". Поверхня EM може працювати як самостійне обладнання або входити до складу технологічної лінії.
На лицьовій панелі обладнання знаходиться регулятор потужності (2 шт.), який дозволяє задавати температуру +50…+300°С обсмажування, а вбудований термостат оберігає жарочну поверхню від перегріву. Робоча поверхня - і з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру.
Особливості:
• Корпус виготовлений з високоякісної харчової нержавіючої сталі;
• Світлові оповіщення оптимізують роботу апарату, вказуючи введення його в роботу і нагрів до певної температури;
• Обладнання встановлено на антиковзких ніжках;
• Швидке нагрівання поверхні відбувається завдяки роботі потужних ТЕНів;
• Поверхня для смаження доступна в експлуатації, добре проводить тепло, процес приготування проходить швидко і якісно;
В комплекті:
• Поверхня для смаження - електро;
• Жиросбірник - 1;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.