Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вітрина повинна бути встановлена не ближче 2 м від опалювальних приладів.
Забороняється експлуатація вітрини при попаданні на неї прямих сонячних променів, повітряних потоків від кондиціонерів, вентиляторів і обігрівачів.
Регулювання температури в корисному об'ємі вітрини проводиться налаштуванням регулятора температури - термостата.
Не рекомендується встановлювати термостат в положення & ldquo; максимум & rdquo; щоб уникнути безперервної роботи компресора і запотівання скла. & nbsp; & nbsp;
У разі надмірного наростання & laquo; шуби & raquo; на випарнику, викликаного підвищеною вологістю повітря, або невідповідною експлуатацією (перевантаження вологими продуктами) слід очистити випарник від льоду шляхом відключення вироби від мережі до повного розморожування, при цьому зняти стулки. Тала вода збирається в спеціальному піддоні, звідти її слід систематично видаляти.
Після пуску вироби, і при досягненні необхідної температури, завантажити вітрину попередньо охолодженими до температури корисного об'єму продуктами, рівномірно розташовуючи їх. Висота викладки продуктів для демонстрації повинна бути не більше 150 мм, а відстань до огорожі вітрини по периметру не менше 40 мм.
УВАГА! Скляну полку використовувати для викладки товарів, які не потребують охолодження.
Навантаження на полицю не більше 3 кг на погонний метр розподіленого навантаження.
Забороняється загороджувати повітроводи.
При невиконанні вимог порушується циркуляція повітря, експлуатаційні характеристики вироби погіршуються, що може привести до псування харчових продуктів.
При дощовій або вологій погоді на вітрині може випадати конденсат. Це не свідчить про несправність. В цьому випадку час від часу протирайте вітрину м'якою тканиною.
Габарити камери: 1500х870х630 (1420х500)
Температурний режим 0 & hellip; +7
& nbsp;
& nbsp;
Замовити Кондитерську барну вітрину за вигідною ціною зі знижкою або інше