Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тісторозкатувальна машина RESTOITALIA SPR40 незамінне обладнання для кожної кухні виробництва, що займається випічкою хліба, багетів, піци, виробництвом локшини, листкового тіста, феттучині, коржів та інших хлібобулочних виробів. Переваги використання тісторозкатувальних машин:
• Завдяки вдалій конструкції в тісторозкатку вдалося помістити 1 пар вальців, а значить вона ідеально підходить для піцци виробничої кухні будь-якого напрямку. Машина тісторозкатувальна широко використовується на кухнях різних класів у професійних пекарів, піццайола, кухарів - вона підвищує ефективність кухні, заощаджуючи час і гроші своєму власникові;
• Тільки професійні тісторозкатки для піци, пасти, багетів і листкового тіста зможуть розкачати щільне, гладке, незбиране тісто, при цьому зроблять це професійно, швидко і без зусиль;
Після розкатування тісто готове до нарізки або подальшої обробки.
• Тістоформувальні машини RESTOITALIA здатні швидко і без зусиль зробити щільне, рівне, суцільне тісто для піци, пасти, багетів, виробів з листкового тіста. У сучасному світі доволі не продуктивно формувати тісто вручну і качалкою - для цього буде потрібно як мінімум дві людини персоналу і спеціальний стіл для роботи з борошняними виробами - цю роботу виконає професійна електрична тісторозкатка, купити яку можна в нашому магазині по знижці.
Тісторозкатувальна машина RESTOITALIA SPR40 потужністю 0.37 кВт живиться від мережі 220, а в якості матеріалу для корпусу використовується нержавіюча сталь, що передбачає високі показники не тільки продуктивності, але і довговічності використання машини. А висока продуктивність тісторозкатки досягається завдяки комплексу валків в кількості 1 шт., довжиною 400 мм., при цьому проміжок між валками становить мм, що забезпечує можливість сформувати тісто не тільки для піци або локшини, але також коржики, листкового тіста, тіста для чебуреків та іншої випічки.
В комплекті:
• Тісторозкатувальна машина 220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.