Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тісторозкатувальна машина RESTOITALIA SPR30UNO необхідне електромеханічне обладнання для кожної професійної кухні, що займається випічкою хліба, багетів, піци, виробництвом локшини, листкового тіста, феттучині, коржів та інших хлібобулочних виробів. Переваги використання тісторозкатувальних машин:
• Завдяки вдалій конструкції в машину тісторозкатувальну вдалося помістити 1 пар вальців, а значить вона ідеально підходить для піцци виробничої кухні будь-якого напрямку. Тісторозкатка електрична знайшла своє застосування на кухнях різних класів у професійних пекарів, піццайола, кухарів - вона підвищує ККД кухні, заощаджуючи час і гроші своєму власникові;
• Тільки професійні тісторозкатувальні машини зможуть сформувати ідеальне тісто для випічки, при цьому зроблять це на вищому рівні, оперативно і без зусиль;
Після формування тісто готове до нарізки або подальшої обробки.
• Тісторозкатки електричні RESTOITALIA здатні швидко і без зусиль зробити щільне, рівне, суцільне тісто для піци, пасти, багетів, виробів з листкового тіста. Сьогодні доволі не продуктивно розкатувати тісто вручну і качалкою - для цього буде потрібно надто багато часу і сил - цю роботу виконає професійна тісторозкатувальна машина, купити яку можна в нашому магазині по знижці.
Тісторозкатувальна машина RESTOITALIA SPR30UNO потужністю 0.25 кВт живиться від мережі 220, а в якості матеріалу для корпусу використовується нержавіюча сталь, що забезпечує високі показники не тільки продуктивності, але і довговічності використання машини. А висока продуктивність електричної тісторозкатки досягається завдяки комплексу валків в кількості 1 шт., довжиною 320 мм., при цьому проміжок між валками становить мм, що дозволяє сформувати тісто не тільки для піци або локшини, але також коржики, листкового тіста, тіста для чебуреків та іншої випічки.
В комплекті:
• Тісторозкатувальна машина 220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.