Кількість
|
Вартість
|
||
|
Незамінний при приготуванні хлібобулочних і кондитерських виробів. & Nbsp; Вони відмінно підходять для оснащення малих кондитерських і хлібопекарських підприємств, піцерій, ресторанів, їдалень і кафе.
Завдяки сучасній конструкції, оптимальної швидкості обертання місильного органу і діжі, забезпечується інтенсивний заміс. Тісто, отримане в результаті замісу, має високу пластичність, прекрасними органолептичними показниками, а це в свою чергу принципово покращує якість випікається продукції.
Конструкція тістоміса виготовлена з металу і пофарбована в білий колір. Дежа, кришка, спіраль і тестовзбіватель виконані з нержавіючої сталі AiSi 304.
& nbsp;
& nbsp;
Замовити & nbsp;