Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійні кухарі вибирають су-від ще й тому що, він дозволяє тонко готувати делікатні продукти без втручання людини - продукти в ньому фізично не можуть підгоріти або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дозволяє разово включити час вимикання та зайнятися іншими стравами - через деякий час нагрів води припиниться, а занурені в нього продукти будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Ні для кого не секрет, що продукти для су-віду потрібно лише злегка посолити та поперчити - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди STALGAST можуть похвалитися невеликим споживанням електроенергії, на відміну від духовок або плит. Споживана потужність пристрою всього 1.4 кВт., Що без проблем доведе обсяг рідини в літрів до температури ℃ та буде підтримувати її протягом декількох годин. Технологія приготування страв на низьких температурах підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується та для тривалого їх зберігання без заморожування. Матеріал корпусу: пластик/нержавеющая сталь - оптимальне рішення для тривалої служби су-віду на кухні будь-якого типу, площі та завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
•
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.