Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шеф-кухарі закладів зі світовим ім'ям вибирають су-від ще й тому що, він допомагає оптимізувати процеси на кухні - продукти в ньому фізично не можуть підгоріти або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дозволяє разово встановити час вимикання та переключитися на гарнір - через деякий час нагрів води припиниться, а занурені в нього страви будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Мало хто знає, що продукти для су-віду потрібно лише злегка посолити та поперчити - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди HENDI споживають набагато менше електроенергії, ніж плити або духовки. Споживана потужність пристрою всього 0.8 кВт., Що дозволить нагріти обсяг рідини в літрів до температури ℃ та буде підтримувати її протягом декількох годин. Технологія повільного приготування продуктів підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується та для тривалого їх зберігання без заморожування. Матеріал корпусу: пластик/нержавеющая сталь - популярне рішення для тривалої служби су-віду на кухні будь-якого типу, площі та завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
•
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.