Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шеф-кухарі закладів зі світовим ім'ям вибирають су-від ще й тому що, він дозволяє тонко готувати делікатні продукти без втручання людини - продукти в ньому фізично не можуть згоріти або зіпсуватися в процесі приготування. Кожен су-від оснащується таймером, який дає змогу разово встановити час вимикання та благополучно забути про страву - через деякий час температура води почне опускатися до кімнатної, а занурені в нього продукти будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть. Мало хто знає, що продукти для су-віду потрібно лише злегка посолити та поперчити - пакет, в якому знаходиться страва дозволить розкритися мінімумі спецій.
Су-віди GASTRORAG споживають набагато менше електроенергії, ніж плити або духовки. Споживана потужність пристрою всього 0.8 кВт., Що дозволить нагріти обсяг рідини в літрів до температури ℃ та буде підтримувати її протягом декількох годин. Технологія приготування страв на низьких температурах підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується та для тривалого їх зберігання без заморожування. Матеріал корпусу: пластик/нержавеющая сталь - ідеальне рішення для тривалої служби су-віду на кухні будь-якого типу, площі та завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:
•
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.