Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тендерайзер і молоток для м'яса
У процесі приготування різноманітних м’ясних страв вам знадобиться спеціальний тендерайзер, який представляє собою сучасне кухонне обладнання, яке зазвичай називають м’ясним розпушувачем. Використовуючи цей інструмент, можна легко готувати різноманітні стейки та соковиті ребра, зберігаючи ніжну і гладку структуру м’яса.
Професійний тендерайзер є чудовою альтернативою стандартному молотку для м’яса. У процесі використання молотка шматочки м’яса розбризкуються в різні боки, а тендерайзер усуває ці наслідки. Тому немає необхідності використовувати поліетиленову плівку.
Особливості програми Тендерайзер
Тендерайзер м’яса – це професійний засіб, який використовується для розм’якшення грубих м’ясних волокон. Цей процес виконується тому, що в конструкції передбачені гострі шипи, голки або леза, в залежності від конкретної моделі пристрою. В результаті гострий кінчик проникає всередину м’ясної нарізки, руйнуючи її грубу структуру. Після цього продукт готовий до наступної стадії маринування. Тому маринад зможе глибоко проникнути в м’ясні шматочки, що надалі позитивно позначиться на смакових якостях готової страви.
Тендерайзери можна придбати за розумними цінами, також використовуються в промислових цілях. Але в цьому випадку вигідно застосувати спеціальну модель, яка витримує близько 150-200 кг продукту і працює безперервно протягом 1 години.
Кожен покупець може придбати тендерайзер для м’яса на сайті інтернет-магазину Restro, який ідеально підходить для обробки твердих сортів м’яса, наприклад, баранини та яловичини. Але з часом це обладнання почали використовувати кухарі при приготуванні свинини.
Види тендерайзерів для м'яса
Вибирати тендерайзер для м’яса потрібно, виходячи з типу обладнання:
- Ручна модель – це невеликий пристрій зі спеціальними кнопками, при натисканні ніж на робочій поверхні миттєво витягнеться і почне взаємодіяти зі шматком м’яса. Форма «колючої» частини може бути прямокутної, круглої або квадратної. Леза можуть бути розташовані в один або кілька рядів.
- Механічний тендерайзер – у порівнянні з ручними пристроями цей тип пристрою має складнішу конструкцію та вражаючі розміри. Перед використанням потрібно нарізати м’ясо на шматочки необхідної товщини і довжини, а потім відправити їх у спеціальний відсік. Лезо розташоване в тендері для м’яса.
- Цей електроприлад є професійним обладнанням, яке використовувалося на кухнях різних закладів громадського харчування. У групі виробників додатково передбачена оптимальна кількість змінних насадок.
Кожен покупець може придбати тендерайзер, ознайомившись з асортиментом, представленим на сайті Restro.
Популярний тендерізатор м'яса
Зовнішній вигляд сучасних тендерізаторів або м’ясорубок відрізняється, що істотно вплине на подальшу якість виконання конкретних завдань:
- Вертикальний пом'якшувач для м'яса з підставкою можна натискати на пристрій і поступово переміщати його до поверхні м'яса для досягнення бажаного ефекту.
- Моделі роликів різні, а рухомий ролик має гострі шипи та зручні ручки.
- Круглі розпушувачі м’яса — це пластина з набором лез на напівкруглій пластиковій основі.
Деякі тендерізатори можна зустріти у вигляді стандартних молотків для відбивання м’яса.
Переваги використання обладнання (тендерайзера) для проколу м’яса
Пристрій для проколювання м'яса (тендерайзер) має гострі довгі шипи, виготовлені зі сталі, і обов'язкове захисне антикорозійне напилення. Тому цей пристрій може проникнути в м’якоть на 5 см. Оскільки в м’ясі є проколи, це може прискорити швидкість приготування стейка, тому що волога і потік гарячого повітря легко проникають у м’язові волокна.
При виборі м’ясопереробного обладнання (тендерайзера) необхідно враховувати кілька важливих переваг його використання:
- Він може послабити м'язову тканину і створити необхідні канали для проникнення в різні приправи і маринади.
- Пом’якшувач м’яса (тендерайзер) зберігає початкову форму блоку після обробки.
- Виконання всіх процесів максимально акуратно і тихо.
Тендерайзер - пристрій для проколювання м'яса, можна використовувати навіть великі шматки. Підбираючи обладнання для обробки окремих видів м’яса, враховуйте необхідні робочі насадки-шипи або голки різної товщини.
Купіть стандартний кухонний молоток для м’яса
Будь то професіонал чи домогосподарка, молоток для м’яса на кухні – це інструмент, знайомий кожному кухарю. У продажу є багато високоякісних моделей, виготовлених з різних матеріалів:
- Дерев’яна модель виготовлена з натуральних екологічно чистих матеріалів, крім того, такі інструменти можуть комплектуватися металевою кришкою.
- Молоток для відбивних з алюмінієвого сплаву - це дуже міцний виріб, який не може вбирати сік продукту. Їх можна часто й легко чистити та дезінфікувати, а також можна навіть замочувати у воді.
- Молоток для м'яса з нержавіючої сталі є універсальним і найнадійнішим приладом для приготування їжі. Вони можуть роздробити шматок м’яса кісткою.
Інтернет-магазин «Рестро» пропонує великий вибір сучасних тендерізаторів для м’яса та знайомих всім кулінарів молотків для відбивання м’яса, які можна замовити онлайн.