Кількість
|
Вартість
|
||
|
Використання професійних барних меблів (нейтрального обладнання) до якої відноситься і Станція бармена OREST BS-1.6-2(ліва) на підприємствах громадського харчування забезпечує зручність роботи персоналу , місце для установки додаткового настільного обладнання (при необхідності) , дотримання санітарно-гігієнічних норм пред'являються до підприємств ресторанного бізнесу , а так само дані столи мають дуже довгий термін експлуатації. Матеріал з якого виготовляються столи (нержавійка будь-якої марки) володіє антикорозійними властивостями, не схильний до дії температур , а так само стійкий до агресивних миючих засобів. Оскільки дане обладнання піддається жорстким експлуатаційним умовам , основними характеристиками будь-якого виробничого барного столу є: підвищена міцність і стійкість до деформації (під будь-яким навантаженням) . Будь-яка барна стійка легко миється і протягом довгого часу зберігає первинний зовнішній вигляд.
- висувна урна зліва (нержавіюча сталь)
- полку для інвентарю (посилена траверсами)
- 8 гастроємностей GN-1/9 для нарізаних фруктів
- підготовчий стіл з переміщуваної дошкою над урною
- мийка з отвором під змішувач
- регульовані перегородками відсіки для пакетів з соками
- регульовані перегородками відсіки для різних видів льоду
- об'ємний пристінний борт висотою 50 мм
- каркас з труби 40х40мм
- теплоізоляційний шар дна - перешкоджає танення льоду
• Виробничі столи з нержавіючої сталі виготовляються індивідуально під замовлення, будь-яких розмірів і конфігурацій;
• Надаємо (на вимогу) БЕЗКОШТОВНУ візуалізацію Вашого замовлення;
Для більшої гнучкості в ціновій політиці, компанія leometal.pro в своєму виробництві використовує різні варіанти конструювання.