Кількість
|
Вартість
|
||
|
SOUS-VIDE ВОДЯНА ПЕЧЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ПРИ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУРАХ GN 2/3
Кулінарний метод приготування страв, запечатаних в спеціальні вакуум-пакети, в чітко заданої низькій температурі
Ідеальна для ресторанів & agrave; la carte
Ідеально підходить для приготування страв поза годин пік
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв
Дуже точний термостат, що регулює температуру від 45 & deg; C до 90 & deg; C з точністю до 0,1 & deg ; C
Корпус виконаний з хромової сталі і кришка з нержавіючої сталі
Герметичне закриття досягається завдяки кришці з силіконовою прокладкою
У наборі сепаратор з 4 перегородками з нержавіючої сталі
ємність - 13л
400/230 WV
363x335x (H) 290мм <