Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шприц ковбасний AIRHOT SV-3 призначений для приготування купатів, ковбас та інших м'ясних виробів. З його допомогою здійснюється автоматичне набивання готової звиси в штучну або натуральну оболонку. AIRHOT SV-3 застосовують у всіх м'ясних та ковбасних цехах, а також у закладах громадського харчування, що пропонують своє виробництво. Завдяки вертикальній формі він значно економить простір на кухні. Також пристрій обладнано зворотним повітряним клапаном, що забезпечує підйом поршня без зусилля.
Об `єм | 3, л |
Циліндр | 140x200, мм |
Швидкості ходу поршня | 2 |
Вага | 9, кг |
Габарити | 220x300x540, мм |
- Механічний тип
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
- 4 насадки з нержавіючої сталі в комплекті: Ø16, 22, 32, 38 мм