Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійний шприц ковбасний горизонтальний Rauder LH-3 ручний для м'ясного фаршу та зручного виробництва ковбас.
Горизонтальний м'ясний шприц об'ємом бункера 3 л.
4 насадки для ковбаси з нержавіючої сталі Ø, мм: 16, 22, 32, 38.
Поршень із клапаном для повітря. Дві швидкості: повільна та швидка.
Матеріал циліндра та корпусу: нержавіюча сталь.
Фарш, приготовлений професійною м'ясорубкою, видавлюється поршнем. На кінці знаходиться насадка, на яку вдягається оболонка для ковбаси. Для шприцювання використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки. Подивитися м'ясний шприц у роботі можна на відео нижче.
Технічні характеристики:
Тип: ручний, горизонтальний
Об'єм бункера, л.: 3
4 насадки для ковбаси з нержавіючої сталі Ø, мм: 16, 22, 32, 38
Дві швидкості
Матеріал циліндра: нержавіюча сталь
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Габарити (ДхШхВ): 410х190х160