Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шприц ковбасний FROSTY SSV-3 професійний пристрій який в основному використовується для наповнення ковбаси власного приготування. Особливою популярністю ковбасні шприци користуються на підприємствах громадського харчування, таких як ресторани, кафе, бістро, а також в магазинах, що мають власні виробництва. Купити пристрій для набивання ковбас FROSTY - значить придбати інструмент для виробництва апетитної ковбаси зі збільшеним терміном зберігання.
Шприц ковбасний FROSTY SSV-3 вертикальний має обсяг циліндра 7 л., корпус - нержавіюча сталь, що гарантує міцність, надійність експлуатації і тривалість роботи пристрою.
Принцип роботи: в циліндр пристрою поміщається заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів ручки, поршень що знаходиться всередині проштовхує продукт до вирви (насадки), на яку надіта оболонка ковбасного виробу.
Зверніть увагу! Для набивання ковбас грубим фаршем найкраще підходить вертикальний ковбасний шприц, в інших випадках використовуються горизонтальні шприци, які більш популярні.
В комплекті:
• Шприц ковбасний FROSTY SSV-3 + 4 нерж. насадки 16, 22, 32, 38 мм;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.