Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розстійка - це процес контрольованого бродіння тістової заготовки перед випіканням. Тісто при цьому виділяє вуглекислий газ, який розпушує тісто і збільшує його обсязі. Розстійка тіста проводиться при температурі в межах 33...40 градусів і відносною вологістю 75-80%.
Розстійна шафа виробника UNOX (Італія) розрахована на 10 рівнів розміром дека - 600х400. Шафа розстійна UNOX XEKPT-10EU-C підключається до мережі 220В, при цьому потужність печі - 1.2 кВт. Ця розстыйка відрізняється простотою і надійністю. Шафа розстійна UNOX XEKPT10EUC має досить простий принцип роботи - обігрів камери шафи відбувається за рахунок ТЕНа, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстыйный камері.
• Можливість візуального контролю процесу, за допомогою скляних дверей;
• Простота і надійність конструкції;
• Низьке енергоспоживання;
• Рівномірний розподіл температури по всьому об'єму шафи;
• Камера шафи виконана з закругленними кутами для гарантії максимальної гігієни.
У комплекті:
• Розстійна шафа 10 рівнів;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.